Tidningar

Här är olika modetidningar som jag brukar läsa och delvis få en massa inspiration ifrån! 

Cosmo
 
CHIC

ELLE

SOLO

And OFC VOGUE! ;)



peace

The sun is shining




Enkla Headers.

Sitter och undrar om jag ska byta header....





Vilken isåfall? Har beslutsångest! Ni får välja.......!

peace


I love Chocolate


Kläder gjorda av choklad? Njae, tycker bäst om att äta det isåfall....




Inspiration

"I fell through a hole but I couldn´t find wonderland, insted I found Narnia"

Tips.

Hur sminkar man sig så att det ser naturligt ut?


Börja med en ansiktskräm som bas (låt krämen sjunka in innan du börjar sminka dig).
Dölj sedan blemmorna med en concealer + under ögonen (Tänk på att du inte behöver täcka över varje liten röd prick, endast det som verkligen behövs).
Ta sedan ett puder och borsta lätt över ansiktet med en borste. (Var noga med att du inte tar jätte mycket puder på borsten utan blås bort lite puder från borsten, annars kan det lätt se kakigt ut).
Till sist så kan du ta på lite mascara för att få dina ögon att se piggare ut!
Själva grundtanken är att det inte ska se ut som om du är jätte sminkad! Tänk på att Less is More! :P
Det var mitt sminknings tips till er! ;)
Peace

Flower Power



Åh, ibland önskar jag att jag levde på hippie tiden! Allt verkade så härligt då, man kunde klä sig hur man ville och man kunde röka på hur mycket man vill! Och bara allmänt leva livet! Make Love Not War hela tiden!
Visst man kan leva hippie liv nu också men det blir inte samma sak, om man skulle sitta ute och röka på nu skulle man antagligen bli stämplad som fjortis eller bara en allmän lodis!
Nej jag skulle iallafall inte ha något emot att leva Flower Power! Would you?! ;D




Outfit i backen?

Enligt mig.......
Sa tycker jag som basplagg i backen att man ska ha svarta tackbyxer! Sen kan man variera jackan utefter vad an kanner for! Alltid nar jag ar i fjallen sa har jag svart underdel och vit jacka, det funkar alltid.. Men ofta sa ser man folk som har matchy matchy som en hel blommig overall exempel, vilket oftast far mig att spy! Alltsa nu syftar jag inte pa smabarn for dom bryr jag mig inte om just nu, nej jag menar vuxna manniskor som gar runt med knallrosa over the top klader lixom! Och jag skrattar alltid nar jag ser dom sa dom maste tycka att jag ar helt dum i huvudet! But that´s me biaatchh! :P
Bara en tanke som fanns i mitt gulliga huvud! :)
Ledsen att jag skriver sa konstigt men jag ar inne pa en engelsk dator som inte har dom svenska bokstaverna!
Peace from mode Idoten!

ME goes HM



Väldigt hippie goes on festival, eller vad säger ni?! ;P
Som sagt allt från HM.


Very Springish, don´t you think?

Jupp, det tycker jag! ;)


Inspiration



"Come and join me in the lost land of my dreams"


kommentar

Sophia om Inspiration:
villken snygg klocka vem har fixat din blogg vill också ha en så snygg blogg:(
IP: 213.100.228.203
07 April, 13:50  




Tack för att du tycker om bloggens utseende, jo det är ingen mindre än jag själv som har gjort den! Egentligen så är det inte så svårt att skapa en fint utseende, allt som krävs är lite fritid och mycket fantasi! :)

Tips



Har du jättesvårt att välja kläder på mornarna?

Det händer mig hela tiden! Det jag gör för att jag kvällen innan lägger fram två outfits på sängen. T.ex. strumpbyxor, kjol, tröja och smycken, grejen är att du lägger upp det som om du står framför dig själv och ska klä på dig.
När du kombinerat dig till en outfit som du är nöjd med så kan du lungt sova! På morgonen sen så kan du sätta på dig din skapelse, om du är nöjd så kan du bara sticka ut, men om det inte blev som du hade tänkt dig så kan du snabbt ändra det som du tyckte var fel!

Hoppas det hjälper!

peace


Inspiration



"Time were are you when I need you the most, When I´m all stressed out and I need you to calm me down. When I´m afraid, where are you?"


Träskor? Nej tack!

 Förlåt men asså nu tycker jag att mode världen spårar helt! Varför ska dom dra in träskor i trendskalan? Visst, på landet är dom jättebekväma och lätta att bara sätta på sig, men att sätta på sig ett par för att gå fest eller dylikt? Njee inte enligt mig, BIG no, no!


Fy, Nelly.com trodde att vi hade gått igenom det här!




Nu tycker jag delvis att mönstret är gräsligt, men snälla låt träskorna förbli den här formen i fortsättningen!


Älskar allt vad Gossip Girl - Jenny har att erbjuda!



Perfektion, am I right? :P


Klicka för förstoring


What the...!!!

Kollade precis genom emilio puccis skor spring/summer 2010, och självklart så hade jag väldigt stora  förhoppningar! Och vad dyker då upp framför min söta lilla nos?! Jo, ett par blåa Ballerina! Okej nu låter det ju lite konstigt, men tänk dig att du tittar på en massa perfekt tillverkade eleganta klackade skor... Och mitt i alltihopa så dyker ett par simpla ballerinaskor upp! Nej, shape up Pucci! 

Beklagar verkligen eftersom jag inte kan lägga upp bilden på dom skorna, men föreställ er min förvåning!


Inspiration



"Take me away to the land of cotton candy"


Spring/summer collection 2010

Please please Valentino make me a gorgeous dress!



Thank you! ;)


Aprils modeikoner (enligt mig)



Enligt posh24 så är AnnaLynne McCord en av de sämst klädda kändisarna men det tycker inte jag! (älskar att vara en rebell)




Blake Lively, vad ska jag säga, kolla bara på henne!




Känner ni det? Det är doften på folk som vet hur man klär sig!

I <3 Sk8ers

Gud, det sexigaste jag vet är skejtare! Asså jag blir helt knäsvag bara jag ser en! Just wanted you to know! :P haha shit vad random! Men endå sån är jag! ;P



I love you! <3

Versace = Sommar

Ååh kollade Versace och bara älskar att dom har börjat med en kollektion som påminner 100% av sommaren! Åh vad jag längtar tills det blir klänning-och-bara-ben-väder! :)




Klicka på bilden för att se dom i större format

HM the Garden Collection

Kollade nyss på hm:s hemsida, och vad ser jag? Jo att nästan allt på The garden är slutsålt! How can that be? Vet att jag är rätt seg på att upptäcka sånt men hade spanat in lite kläder som jag skulle kunna tänka mig att köpa, och nu är dom bara borta, gone with the wind! ;(


Come back to me! ;´(

Welcome to my humble abode! :)

Tja tja detta ska då föreställa min nya blogg där jag skriver om min stil helt enkelt! Inte din eller någon annans MIN! ;) Bryr mig inte så mycke om du läser den eller inte, tycker bara att det är allmänt kul att skriva!

Vissa tycker att det är väldigt störande att man är anonym i ens blogg och bara för att göra er förbannade så tänker jag faktiskt vara det, inga namn eller bilder på mig! Dock på andra inressanta grejer som jag tycker om!

Peace

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0